Hem > Internet, Restauranger > Lägenheten

Lägenheten

september 18th, 2008

Har nu sovit första natten i lägenheten. Gick faktiskt rätt bra, jag har inte varit positivt inställd till den sen jag fick reda på att den inte har varmvatten utan det enda stället med lite mindre kallt vatten är i duscharna som har en värmare i duschen som ska värma vattnet – men det räcker inte för att kalla det varmt. Men i övrigt så är badrummen fräscha 🙂

Den var inte heller varm, men det gick faktiskt att få upp värmen i sovrummet och i ena badrummet med ett mobilt värmeelement – det fanns två i lägenheten, men säkringen går om man försöker använda båda… Det är faktiskt en liten lustig grej att det finns en himla massa lampor i vardagsrummet men de har inte elanläggning för att verkligen använda de :-/

Sen var tyvärr internetuppkoppling segare än hotellrummet… kanske inte möjligt med webbkamera därifrån… har dock funderat på om jag ska ta upp det med personalavdelningen här.

Hur det är med restauranger i närheten vet jag inte riktigt – har inte haft tid att utforksa området, men det känns som ett bostadsområde primärt. Men det går ju att ta bilen också och åka iväg till någon restaurang.

Omårdet känns säkert – fast det trodde jag ju om området kring köpcentrumet där jag blev rånad också, så den känslan skulle jag inte ge så mycket för.

Kommentarer är avstängda.