Hem > Kulturskillnader, Musik, Restauranger > Första helgen

Första helgen

september 6th, 2008

Vad skönt det var att äntligen vara ledig och inte göra någonting – Trots att jag inte sliter ihjäl mig på jobbet så är dagarna jobbiga och jag har varit sliten, det är ju ändå en hel del förändringar… egentligen känns det som allt har förändrats!

Hittade en hyfsad restauranggata i närheten med några sidospår som verkar helt okej – hängde där under lördagen, först med en promenad dit mitt på dagen för att kolla läget samt för lunch vilket blev en hyfsad Ceasarsallad och en veteöl. Så där kunde jag lätt sitta och ta det lugnt ett bra tag. Tog mig tillbaka till hotellet för att slappa inomhus ett tag eftersom jag kände av solen lite väl mycket strålande sol och nästan 30 grader varmt är lite konstigt vinterväder.

Nattvy från hotellet

Nattvy från hotellet

Området verkade trevligt så jag gick dit för middagen också, hade en mexikansk restaurang som mål – men hittade inte rätt på den igen… så jag tog en annan som verkade okej och jag fick tag på en pasta med mycket kött – skulle nog ha klassats som en oxfilépasta i Södertälje, men den här var mycket bättre –hängde nog mest på köttet och saknaden av gräddsås :). Stället körde musikDVDer som underhållning, när jag kom dit så var det ingen musik jag varken kände igen eller gillade – men när de sätter på en livekonsert med David Bowie som Ziggy Stardust så blev jag imponerad.

 

Tills den natten har jag klarat mig med mina kort och antagligen byggt upp lite väl mycket tilltro att jag skulle klara mig vidare utan kontanter – för när jag tog taxin till hotellet hade jag inte en tanke på att taxin inte skulle ta kort… det gjorde den inte – så väl tillbaka på hotellet så försökte jag få hotellet att betala taxin, gick inte så bra – men taxichauffören tog det med ro och tillsammans med killen i receptionen så har vi nu stämt träff på tisdag kl 20 för att jag ska kunna betala taxin… omständligt.

Kommentarer är avstängda.