Hem > Bildinlägg, Buenos Aires 2009w15, Stad, Turism > En tur full med varningar

En tur full med varningar

april 8th, 2009

Man ska ju åka till [W:La Boca]…

Jag var där idag – visst det var speciellt, men det var mycket bök för en liten sevärdhet…

Det blev tunnelbana så lång jag kunde, sen taxi till gatan – det första jag hör när jag stiger ur taxin är svenska… står tre svenskar och pratar. Jag glider vidare – ut mot vattnet för att spana in en bro. Försökte få taxin att stanna vid bron, men det var för farligt varnade chauffören om.

Efter en kort titt på bron så vände jag mig om och gick in i det kvarter jag skulle kolla på – de var fina. Klara färger och roliga målningar på väggarna. Men det var för många turister och med dem alldeles för många argentinare som försökte göra affärer där – så det var lite för mycket där helt enkelt.

Hittade några järnvägsspår som jag såg gick till en lite station – men bara att den låg en 40m från turistgatan var det en tjej som varnade mig och tyckte att jag borde gå tillbaka. Lika bra det, verkade inte som det fanns några tåg där ändå.

Tog taxi tillbaka till tunnelbanan – den här taxichauffören försökte köra lite omvägar, men när jag visade GPSen och tyckte att jag skulle betala mindre än vad taxametern visade så var det okej 😉 Ja just ja – han varnade mig för tunnelbanestationen också…

Kommentarer är avstängda.