Hem > Restauranger > Giramundo

Giramundo

februari 28th, 2009

Jag var rätt seg efter jobbet idag och kände inte riktigt för att åka ut och äta ikväll igen. Men två timmar försent åkte jag iväg till Av. Kennedy för att se om jag kunde hitta någon ny restaurang att gå på. Jag parkerade på det vanliga stället och började promenera längs med gatan och jag har numera vart på varenda ställe som ser trevligt ut och ser ut att servera vettig mat.

Så när jag kom bort mot kvartern vid Bar Figueiras och Liverpool så chansade jag på att gå in på en parallellgata och jag hittade rätt direkt ett ställe som verkade trevligt, Giramundo. Jag beställde in Fajitas, för två… som tur var jag hungrig och nästan allt gick åt! Jag fick ett rätt bra bord där det passerade en del folk och hade bra översikt över lokalen – alltid bra när man sitter och äter själv.

En stund efter maten så kom det fram ett par och undrade om jag jobbade på Scania – det visade sig vara Glaucia som var hemma på semester över karnevalen, så jag hängde resten av kvällen med henne och hennes två systrar och den ena systerns man. Klart mycket roligare än att sitta själv – men det gjorde också att kvällen blev längre. När jag skriver det här är klockan snart kvart i tre.

Det togs några kort med Glaucias kamera – hon ska skicka de till mig… så får jag publicera de så kommer de upp.

Kommentarer är avstängda.