Hem > Bilkörning, Lägenheten > Bilen beter sig konstigt

Bilen beter sig konstigt

februari 6th, 2009

Idag när jag skulle åka iväg och äta så såg jag att bilen hade nollställt sig – både klockan och trippmätaren. Tror det har hänt någon gång tidigare fast jag har inte brytt mig så mycket om det. Nu tror jag dock att det är dags att börja bry sig.

För några minuter ringde killen som sitter nere i entrén på huset och sa att mitt billarm var igång… så jag fick gå ner och stänga av det. Det såg ut att vara igång utan anledning.

Tror det är dags att ta upp det på jobbet.

  1. februari 7th, 2009 i 07:35 | #1

    Elektroniska finesser i all ära men på den gamla goda tiden, när i princip allt på bilarna var mekaniskt då slapp man sådant 😉
    Men det löser sig nog. Det verkar ju inte vara några större problem för dem att plocka fram nya saker, vare sig du behöver eller ej!

  2. februari 7th, 2009 i 08:18 | #2

    @Hanna
    Jo, jag får väl hoppas att jag får byta bil igen till en helt ny. Vill dock inte få en äldre, en kollega här fick en bil som har gått över 6000 mil!

    Sen skulle jag klara mig utan larm… det är ju inte min bil 😉

  3. februari 7th, 2009 i 12:30 | #3

    @Rickard Ångman
    Åh nej! 6000 mil!
    Haha, du är rolig du! Eller kanske lite av en snobb? ;p Du får 6000 mil att låta som om bilen var från 1800-talet.

    Jag hade en bil en gång som hade gått över 20 000 mil. Den var inte vidare vacker men det var aldrig något fel på den. Hade den inte blivit stulen hade jag kanske haft den kvar än.

  4. februari 7th, 2009 i 12:54 | #4

    @Hanna
    Det är snarare att vara bortskämd än snobbig – jag hade ju en bil i några månader och sen fick jag den här som var helt ny… Det är lätt att vänja sig vid det!
    Det är en annan sak när man själv ska betala, men än så länge har jag aldrig haft en egen bil.

  5. februari 7th, 2009 i 15:40 | #5

    @Rickard Ångman
    Okej, bortskämd då 🙂
    Självklart är det lätt att vänja sig vid nya saker (även om den här nya saken funkar sådär) men det lät ungefär som om jorden höll på att gå under för en bil på över 6000 mil. Det tyckte jag var lite roligt 🙂
    Hoppas iaf att det ordnar sig så att du inte behöver springa ner allt för ofta och stänga av billarmet. Sådant är så tröttande!

Kommentarer är avstängda.