Garageplats

januari 22nd, 2009

Varje år så får man i det här huset en ny garageplats – syftet är gott och det är att man inte ska fastna med en dålig plats och ska behöva leva med den.

Det är tre personer inblandade i det här.

  • Först är det en gammal dam som inte har någon bil som bor mitt emot mig på samma våning.
  • Sen är det en kille som presenterade sig som ”host”, så någon slags värd – han verkar hålla i lite administration och kan faktiskt prata hyfsad engelska.
  • Och så jag.

Först när jag fick höra om det här av min värd så tyckte jag idéen mest var jobbig, men jag såg den goda tanken. Sen skulle alla byten ske samma dag, man fick inte komma överens med den man skulle byta med om ett annat datum. Sen så ska vi byta fjärrkontroll till porten, då har vi såklart inte samma till alla portar utan min funkar bara på en port. Allt det här känns okej, men lite bökigt. För andra är det här en stor grej… för de andra två spelarna har velat pratat med mig om det här tre gånger nu utan att vi säger något mer än vad vi kom fram till första gången. Det lustiga är att båda två har ”spontant” bara öppnat dörren när jag råkar komma hem för att prata lite grann – det känns inte så spontant eftersom jag aldrig har sett de grannarna tidigare trots att de bor på samma våning som jag.

Kommentarer är avstängda.