Hem > Bildinlägg, Restauranger, Turism, Väder > Stadsparken här i São Bernardo

Stadsparken här i São Bernardo

januari 18th, 2009

Var egentligen på väg ut och äta middag idag vid sex på eftermiddagen – på vägen dit kom jag på att staden faktiskt har en park som dessutom ligger nära den restaurang jag hade tänkt mig. Så jag parkerade mellan restaurangen och parken och gick till parken först medans det fortfarande var ljust.

Parken var ju inte stor, men det den saknade i storlek tog den igen på planering och välvårdnad. Så litet men ompysslat och folk verkade uppskatta stället. Att det fanns två slingor att följa i parken var lite roligt – den längsta var på hela 650m och med mängden folk som var i parken så var det inte lätt att få någon motion där, men några försökte.

På restaurangen – Liverpool – så spelade de U2, tog någon minut att inse att de sände en konsert från Lincoln Memorial för Barack Obama. När Obama höll ett tal slog det mig att jag var ensam om att rikta någon slags uppmärksamhet till TVsändning medans när det var artister igång så var det alltid några som följde med. Det beteende beror nog mer på engelskakunskaperna än att de inte gillar Obama, för det jag har lyckats snappa upp här så är han populär även här.

Sammanfattningsvis blev det en skön avslutning på en annars rätt medioker dag – det regnade nämligen lite till och från under dagen fast från femtiden så började solen skina så temperaturen här var väldigt behaglig 🙂

  1. Micke L
    januari 19th, 2009 i 20:19 | #1

    Skönt att se att Liverpool fortfarande finns på Avenidan. Vissa saker förändras inte tycks det.

  2. januari 19th, 2009 i 20:48 | #2

    De är ju stolta över sin långa tradition – det står ”Sandwiches and Beer since 1992” på skylten 🙂 @Micke L

Kommentarer är avstängda.