Hem > Brasiliens Grand Prix 2008, Formel1, Mikaels besök, Turism > Brasiliens Grand Prix 2008 – Fredag

Brasiliens Grand Prix 2008 – Fredag

oktober 31st, 2008

Steg upp strax efter sju imorse, för att åka från lägenheten vid halv nio – två timmar senare efter att suttit och kört på småvägar genom staden så var vi på banan två timmar efter vi lämnat lägenheten. Så vi hann med att se båda träningarna idag.

Det var inte så mycket folk så det gick lätt att komma in och få sig en plats – platserna är numrerade men inte biljetterna… lite synd, vore skönt med sin egen plats. Men läktaren är bra och är man i slutet av den så ser man banan väldigt bra. Tyvärr är man instängd i den sektionen man har biljetter till, det är ju självklart – men i Shanghai kunde man gå runt banan och vara bakom läktare som man inte hade biljetter till. På så sätt kunde man i alla fall komma runt och dessutom få tillgång till alla matställen, affärer och montrar – Så där bör de skärpa sig!

Sen var det här med vädret – så klart är det dåligt väder här nu… kallt och lite regn, som ni kan se på bilderna hur vi ser ut 🙁 Ja, bilderna – jag tog nästan 250 bilder idag, mycket träning behövs och få blir bra… de där bilarna kör snabbt!

  1. november 1st, 2008 i 18:53 | #1

    Eh… det är november nu så att beklaga sig om vädret inför svenskar är kanske inte jätteklipskt 😉

  2. november 2nd, 2008 i 17:49 | #2

    Hehe, det är ju bättre väder än i Sverige här iaf 😉 Idag var det riktigt varmt på banan men det kom några skurar ibland.

  3. november 3rd, 2008 i 05:12 | #3

    Fast om sanningen ska fram så har novembervädret, hittills varit bättre än det i oktober. Kallt visserligen men strålande solsken 🙂

Kommentarer är avstängda.