Massage

oktober 2nd, 2008

Kom på att jag skulle få mig lite massage idag – nu finns det säkert många ställen för det, men jag valde ett jag sett flera gånger – ligger i köpcentrumet ABC i Santo André. Kostade dryga 90kr för en halvtimme, har ingen bra uppfattning om det är prisvärt eller inte – men det var bra att bli knådad ett tag för axlar och nacke var stela. Kanske har något att göra med att jag sitter och småfryser på kontoret hela dagarna – nu är det i och för sig varmt ute så man kan tycka att det kunde vara okej att ha kylan på, det skrämmande är ju när det är kallt ute så kör de också kylan.

Jag är inte ensam som tycker det är kallt – trodde det först, men många kollegor tycker det är kallt och det ser lite komiskt ut när flera sitter med vinterkläder på sig inne och sen när de går ut så klär de av sig till kortärmat för att det är mellan 25 och 30 grader varmt ute. Dessutom är det flera som har klagat hos till sina överordnade utan resultat – har dock inte fått höra vad som sägs som anledning till kylan… det kan ju inte vara ekonomi i alla fall för det är ju dyrt att kyla ner lokaler… det billigaste vore ju att göra som i min lägenhet varken ha värme eller kyla.

Ja ja, det var skönt massage trots att det här inlägget blev mest om den underliga kylan på kontoret – typsikt ännu ett inlägg som jag ska kategorisera som kulturskillnad. Tycker den kategorin börjar bli för dominant :-/

Kommentarer är avstängda.