Inför Singapore

september 27th, 2008

Formel1-kval idag i Singapore – kändes faktiskt mindre spektakulärt att köra på natten än vad jag trodde det skulle vara. Men visst var det häftigt! Gillade speciellt omgivningsbilderna på banan och staden, men även hur ljuset reflekterade sig i McLarens bilar.

Resultatet var väl som väntat – hade hoppats på att Alonso skulle kunna överraska i kvalet eftersom han har varit snabb på träningarna. Så hans tekniska problem var en besvikelse.

Ser fram emot loppet imorgon – vet inte riktigt hur lätt det kommer vara att köra om på den här banan… Ni som följer de svenska sändningarna har säkert koll på det samt hur vädret kommer att vara imorgon. Jag som sitter och lyssnar på ett par hysteriska brasilianare går tyvärr miste om en hel del information – och det är inte bara min bristande förmåga att förstå vad de säger, har hört med kollegorna här nere och de är faktiskt riktigt dåliga… Sen är de lite mer nationalistiska här – eller vad sägs om att det kommer in en trailerröst och ropar ”BRASIL” några gånger när det är klart att Massa får starta först.

Kommentarer är avstängda.